Tilbake på håndballtrening – Larvik

Tilbake på håndballtrening

Kari Mette Johansen gikk i bakken og skadet skulderen rett før Larvik skulle spille sin første og eneste oppkjøringsturnering i slutten av august. Etter det har det blitt mye fysisk trening for Kari Mette, men i kveld startet «del 2» av opptreningsfasen på en god måte.

Rehabiliteringen har tatt lang tid og pågår ennå, men i kveld tok hun et viktig skritt i retning et comeback på håndballbanen. Tirsdag kveld fullførte hun hele håndballtreningen uten å merke noe til selve skaden.

-Det var deilig å være med i øvelsene igjen, og jeg merket ingenting underveis i økta. Det har blitt mye fysisk trening de siste månedene, så jeg føler meg godt forberedt på den delen. Nå skal den neste måneden benyttes godt, og jeg håper at det fortsetter på samme gode måte som i dag, ute på banen.

Det gjenstår fortsatt to tredjedeler av sesongen for Larvik, og høydepunktene kommer på rekke og rad, med Cupfinalen i Oslo Spektrum den 30. desember som oppstart. Den håper Kari Mette at hun kan bli aktuell til.

-Det gjenstår fortsatt litt trening før jeg er kampklar, men Cupfinalen er et høydepunkt i sesongen, og dersom desember går som jeg ønsker i treningsvei, håper jeg at jeg kan være aktuell for finalelaget når det skal plukkes ut i romjulen.