Blanco på beina – Larvik

Blanco på beina

Isabel Blanco fikk et kraftig slag mot hodet da hun forsøkte å stoppe et skudd fra en FTC-spiller i den siste kampen i gruppespillet til Champions League lørdag 17. november.

Det ble stille i Arena Larvik da Isa gikk i bakken, i ettertid ble det kjent at hun var borte i noen sekunder etter treffet. Hun ble sendt på sjekk i på sykehuset i Tønsberg, og det ble konkludert med at hun hadde pådratt seg en hjernerystelse. Den holdt henne vekk fra landslagssamlingen i Bergen i forrige uke, hvor hun skulle deltatt i egenskap av å være reserve i EM-troppen.

-Jeg følte meg etter forholdene ikke så verst de første timene etter smellen, forteller Isabel. Dagen etter kjente jeg et lite ubehag og jeg følte meg litt kraftløs. Derfor utsatte jeg avreisen til min hjemby Bergen med en dag. Det var ikke mulig å trene sammen med laget, derfor ble det noen dager hjemme isteden. Jeg forsøkte meg litt som forsvarsspiller på et par økter etter turneringen, men kjente at det fortsatt ikke var smart å ta i for mye.

Isabel var tilbake i Larvik på onsdag og trente meget forsiktig for seg selv på torsdag.

-Jeg tok meg en liten tur på elipsemaskinen og det gikk greit. Forhåpentligvis kan jeg henge meg på fellestreningen på mandag. I utgangspunktet har jeg god tid til å komme meg på. Cupfinalen er jo fortsatt en måned unna, avslutter Isabel.

Om Cupfinalen blir Isabels neste oppgave er fortsatt uklart. Som reserve til EM-troppen må hun være beredt på å hoppe inn på kort varsel, dersom formen tillater det. Førstkommende søndag setter troppen kursen mot Beograd og åpningskampen mot vertsnasjonen Serbia.