Linka på Golden Goal – Larvik

Linka på Golden Goal

Denne uken er Linn-Kristin Riegelhuth Koren ukens gjest i Golden Goal. I følge ryktene har en del av hennes lagvenninner på klubb- og landslag kommet med mange gode innspill til redaksjonen til programmet…

I disse før EM-tider er det nok det kommende mesterskapet det meste skal handle om, men vi har fått høre at en del av lagvenninnene har vært oppfordret til å komme med innspill til intervjuer Johan Golden.
Sist vi så Linka på dette programmet ble hun fullstendig grillet av Golden/Elvestad da Larvik møtte Tertnes i elektrosjokkhåndball i Arena Larvik i oktober. Hun var uten tvil den som fikk flest sjokk underveis i kampen…eller den som ga klarest uttrykk for  at det virkelig var strøm i beltene.

-De fant jo noe på meg, ja, forteller Linka før kveldens TV-sending.
Programmet kan du se på TV2 kl.23.20.