Kari Mette på God Morgen Norge – Larvik

Kari Mette på God Morgen Norge

Tirsdag ettermiddag kastes EM i gang i Serbia. Kari Mette Johansen skal som kjent ikke dit, men hun blir å se på skjermen under mesterskapet. Denne gangen som ekspert hos God Morgen Norge på TV2.

Kari Mette har spilt samtlige mesterskap siden EM i 2004 til og med OL i London i sommer. Nå trer hun inn i en ny rolle, nå skal hun som ekspert gi sine kommentarer til EM-kampene fra sofaen i studioet til God Morgen Norge. I første omgang handler det om premierekampen mot Serbia- før og etter.

-Dette blir en helt ny erfaring for meg, forteller Kari Mette. Jeg har jo vært en del av mesterskapstroppen siden 2004, nå skal jeg komme med betraktninger rundt kampene, og livet som landslagsspiller i mesterskap. Den delen har jeg fortsatt friskt i minne.

Programmet sendes på TV2 fra kl.06.55, med reprise klokken 10.00.

Norge-Serbia, tirsdag 4. desember kl.2015 på TV2