Fullt hus på sponsorfrokost – Larvik

Fullt hus på sponsorfrokost

Larvik Håndballklubb og Farris Bad inviterte klubbens samarbeidspartnere, spillere og styremedlemmer til en storslagen frokost og sosialt samvær i hotellets spisesal tirsdag morgen. Samtidig fikk klubben anledning til å informere om aktiviteten som foregår i klubben.

Agendaen var tettpakket, men Larviks klubbdirektør Bjørn-Gunnar Bruun Hansen mente at den var overkommelig da han overtok ordet etter styreleder Thor Edvard Mathisens velkomsthilsen, mest fordi, som han med en lattermild undertone understreket, ikke hadde tenkt til å si så mye om selv.
Informasjonssjef hos Skagerak Energi, Ruhne Nilssen var imponert og fornøyd når han forlot dagens frokost.
-En helt utrolig bra seanse. Det er fantastisk artig å være en del av et så aktivt miljø. Innslaget om sosiosponsing løftet dette møtet til et nytt nivå. Det var gripende å høre om engasjementet og den betydningen det har for de involverte.

At klubben handler om mye mer enn spill med ball ga agendaen et godt inntrykk av.
Markedskoordinator Veronica Slettedal ga en kort og informativ innføring vedrørende nye markedsføringsmuligheter via Facebook, hvor klubben nå har nådd over 100.000 «likes» på klubbens og spillernes profiler på nettstedet, og det nye markedsføringsverktøyet Direct Smile Cross Media som klubben nå tar i bruk.

Liv Bente Mitchell benyttet anledningen til å informere om fremdriften rundt klubbens nysatsing Lekeland. Hun krysset fingrene når hun fortalte tilhørerne at dersom alt går som planlagt, vil Lekeland åpne i uke 8 når vinterferien starter i vårt distrikt. Alt utstyret som skal til for å skape et av Norges flotteste lekeland, for store og små, er på vei til Norge via sjøveien.

Leif-Erik Johannessen fortalte om fremdriften for Color Line World Cup 2013, og at den kommende turneringen skal løftes opp mange hakk fra 2012. Klubben får mange telefonhenvendelser vedrørende turneringen. Flere klubber er klare til å melde seg på. Påmeldingen starter i løpet av de kommende to ukene.

Eventsjef Frode Eie Larsen kom presenterte mange tanker og ideer innenfor sitt felt og ga en god innføring i hva klubbens samarbeidspartnere kan benytte klubben og dens ressurser til. I tillegg fortalte han om hvilke planer klubben har rundt sine egne arrangementer.

Temaet sosiosponsing har kommet inn på klubbens agenda de siste par årene, og på dagens møte ble det presentert av Trygve Olsen på vegne av Torstrand og Metserfjellet skole, og Ole Gustav Gjekstad.
Klubben ønsker å bidra som en aktør på flere områder i vår kommune, sammen med klubbens partnere. Blant annet er det innført at en viss sum av sponsorkontraktene skal settes av til andre prosjekter. Tilhørerne fikk innsyn i to av prosjektene som klubben nå er involvert i.
Trygve informerte om betydningen av skolematprosjektet på de to skolene, hvor Larvik og noen av klubbens partnere nå bidrar med ressurser til frokost.
Ole Gustav fortalte om klubbens samarbeid med Kreftforeningen og avdelingen for kreftsyke barn. Sammen med Color Line har Larvik bidratt til at familiene har fått et par verdifulle avbrekk i en ellers tung hverdag, med turer til Liseberg og Fårup sommerland. Jentene har også vært på besøk på barneavdelingen i Tønsberg. Det er et samarbeid som begge parter har godt av, og det gir oss i klubben et annet perspektiv på dager hvor kroppen er litt vond, eller når ballen ikke vil i mål.

Noen timer etter at møtet var avsluttet mottok klubben henvendelser fra samarbeidspartnere som vil bidra til disse prosjektene. Det er vi svært takknemlige for.

Etter at seansen var avsluttet ble alle oppfordret til å sjekke ut produktene som Strømmen Trend hadde tatt med fra sitt sortiment. Klubbdirektør Hansen oppfordret alle med tidstrøbbel i julehandelen til å sette av noen minutter til dette.
-Dette er en kjempefin anledning for alle som vet at de vanligvis må panikkhandle på Julaften!

Av oppslutningen å dømme så du ut til at det budskapet traff ganske mange.