Champions League kampene terminfestet – Larvik

Champions League kampene terminfestet

Larvik, EHF og TV2 har kommet til enighet om når Larvik skal spille sine kamper i hovedrunden i Champions League. Larvik tyvstarter turneringen lørdag 26. januar med hjemmekamp mot Randers.

Første hjemmekamp i CL lørdag 26. januar
Larvik endte opp på seedingsplass to i gruppe A i Hovedrunden, og fikk med det hjemmekamp i første runde, helgen 2. og 3. februar. Den helgen arrangerer Larvik delfinale i Melodi Grand Prix derfor er ikke Arena Larvik tilgjengelig for håndball den helgen. Løsningen ble å spille kampen mot Randers en uke tidligere.

Hjemmekampene:
Lørdag 26. januar Larvik- Randers kl.17.15 i Arena Larvik.
Lørdag 16. februar Larvik- Györ kl.17.45 i Arena Larvik.
Lørdag 16. mars Larvik- Buducnost kl.17.45 i Arena Larvik.

Bortekampene:
Søndag 10. februar Buducnost- Larvik kl.19.00 i Podgorica.
Lørdag 2. mars Györ- Larvik kl.16.00 i Györ.
Lørdag 9. mars Randers- Larvik kl.15.00 i Randers.

Billettsalget snart på plass
Vi starter billettsalget til hjemmekampene i Champions League og Postenligaen så snart vi har alle aktiviteter på plass. Vi ønsker å tilby lagsbilletter og diverse andre pakkeløsninger til vårt publikum, og trenger noen dager på å planlegge dette.

Tur til Randers
Larviks samarbeidspartner Euroreiser vil lage et turtilbud til alle som har lyst til å støtte jentene når Larvik møter Randers i Danmark lørdag 9. mars. Vi publiserer tilbudet på våre hjemmesider og Facebook så snart opplegget er klart.