Norge til finalen! – Larvik

Norge til finalen!

Norge vartet opp med festhåndball i semifinalen mot Ungarn. Vi fikk servert en backhandscoring av Anja Edin i superklassen, samt flyvere og trickskudd i superklassen. Norge kan nå vinne sitt femte strake EM-gull. Fantastisk!

Topp angrepshåndball- fenomenal målvakt

Norge har ofte blitt kritisert for å spille en smule svakt i etablert angrep. I dag var det absolutt ikke tilfelle. Sammen med Katrine Lunde i målet ble angrepsspillet Norges viktigste våpen i ettermiddagens kamp. Ungarn så ut til å lagt mye fokus på spillet mot Norges linjespillere. Norge svarte med å brette ut spillet fra start. Linn-Kristin Riegelhuth på høyresiden og venstrekantene takket og tok i mot det som kom deres vei og var sikre i avslutningene. Det ga også en del rom for de øvrige på laget. Karoline Dyhre Breivang styrte laget godt, og det kom nok noe overraskende på Ungarn at hun også tok skuddansvar. Kreftene tok etter hvert slutt hos Ungarn, og Norge kunne leke seg inn til 30-19 og finaleplass.

Anja skryter av Anja

Anja Edin viste seg nok en gang frem fra sin beste side, og kampens høydepunkt kom i første omgang når Anja fyret av en backhand som suste inn bak den Ungarske målvakten Det fikk Anja Andersen i danskenes TV-studio med seg og holdt ikke igjen på rosen.

-Anja Edin koser seg utpå der. Det ser vi i alt hun foretar seg. Det viser at det er flere måter å spille håndball på, og scoringen var helt etter min smak.
Andersen er også meget imponert over Thorir og Mia og måten de styrer Norge på.
-Jeg har stort sett fått med meg hvordan de øvrige trenerne leder lagene sine, og den norske lagledelsen er den beste jeg har sett. De er flinke til å motivere spillerne sine, og er rause med rosen når ting går bra, og veldig flinke til å skape ro når det ikke går på skinner.

Vi gleder oss til morgendagens finale og vi vet at de norske jentene har krefter igjen! De vil finalemotstanderen få merke når klokken runder 17:00 i morgen.