Kjøp sesongkort for kampene etter nyttår – Larvik

Kjøp sesongkort for kampene etter nyttår

Vi har akkurat avsluttet spennende EM i Serbia. Nå er det klubbhåndballen som overtar og det gjenstår mange spennende kamper og mye god håndball denne vinteren og våren. Vi har laget et meget spennende tilbud til deg som vil ha med deg det meste som skjer i Arena Larvik etter jul.

Sesongkort for resten av sesongen
Vårsesongen for Larvik Håndballklubb, består av 8 Postenliga hjemmekamper og 3 kamper i Champions League hovedrunden. I tillegg kommer selvsagt en eventuell semifinale og finale i Champions League og sluttspill i serien. Vi ønsker at så mange som mulig skal få anledning til å følge oss i Arena Larvik, og gir derfor et supert tilbud på et halvt års sesongkort – inkludert de 3 kampene i Champions League hovedrunden!

Voksen                                : kr. 499,-

Barn (opp til 16 år)          : kr. 250,-

Bestilling sendes på mail til: frode@larvikhk.no. Noter navn på sesongkortmottaker, samt navn og kontaktinformasjon på bestiller.

Lagsbilletter til klubber og lag
Vi vil også tilby lagsbilletter til samtlige av våre kamper, både Postenliga og Champions League.
Pris pr hode er kr 20,- for Postenligakamper og kr 30,- for kampene i Champions League.

For å kunne utnytte tilbudet må gruppen bestå av minimum 10 spillere med inntil 4 ledere. Pris pr hode kr 30,-.inkl. gebyr. Øvre aldersgrense spillere 18 år.
Dersom søsken eller venner under 18 år vil være med gjelder samme pris. Øvrige foresatte som vil være med på kamp får også en spesialpris avhengig av antall.

For tilbud om lagsbilletter kontakt klubben på billett@larvikhk.no.

Alle kamper lagt ut for salg
Samtlige kamper i Arena Larvik er lagt ut for salg i dag. Trykk på knappen nedenfor så kommer du rett til billettsiden vår.

Sesongkortinnehavere- reservasjon
Alle som har kjøpt sesongkort i høst tar kontakt med norma@larvikhk.no / 479 38 807 innen 11.januar for å få sine billetter.

Vi sees i Arena Larvik!