Larvik spiller hjemmekamp borte – Larvik

Larvik spiller hjemmekamp borte

Larvik HK går en travel vårsesong i møte. Så travel har den blitt at det ikke har blitt plass til hjemmekampen mot Stabæk onsdag 30. januar. Kampen spilles på opprinnelig dato, men med Gjerpen som arrangør i Skien Fritidspark.

Gjerpen blir vertskap
Flyttingen av åpningskampen i Hovedrunden i Champions League mot Randers skapte en del ringvirkninger i terminlisten til Larvik, og flere av kampene har fått nye tidspunkt. Onsdag 30. januar ligger midt i riggeperioden til delfinalen i Melodi Grand Prix, som går av stabelen i Arena Larvik lørdag 2. januar. Larvik tok kontakt med Gjerpen for å høre om de kunne tenke seg en Postenligakamp i Skien igjen. Gjerpen tente umiddelbart på ideen og sa ja.

Gjerpens daglig leder Halvor Berg- Hanssen gleder seg over at klubben får være vertskap når årets Cupfinalister møtes til revansjeoppgjør.

– Det er med stor glede Gjerpen Håndball skal være med å legge til rette for et flott Postenligaen-oppgjør med vår gode venner fra Larvik Håndball og Stabæk i Skien onsdag 30. januar 2013, forteller Berg- Hanssen Vi er stolte over at Larvik Håndball velger Skiens storstue, Skien Fritidspark, som sin «reservearena», når Arena Larvik ikke er tilgjengelig. Gjerpen Håndball har startet på den lange veien tilbake til toppen av Norsk Topphåndball, og vi håper dette arrangementet kan være en forsmak på hvordan det blir når vi i Gjerpen Håndball igjen kan ønske Larvik velkommen til oppgjør våre to lag imellom.

Vi gleder oss, og ønsker Larvik Håndball og Stabæk hjertelig velkommen til Skien.

Anja Edin gleder seg
Dette blir også en fin anledning for Telemarks- publikumet til å se sin sambygding og EM- yndling Anja Edin på nært hold, og Anja selv gleder seg til gjensynet med sin gamle hjemmearena Skien Fritidspark.

– Da jeg fikk greie på at vi skulle til Skien ble jeg kjempeglad, forteller Anja. Jeg har hatt mange flotte opplevelser ute på gulvet i Skienshallen, og en fin tid i Gjerpen. Dette blir rett og slett en kul opplevelse, avslutter hun.

Larvik- Stabæk, onsdag 30. januar kl.19:00 i Skien Fritidspark.