Mye håndball i Larvik etter nyttår – Larvik

Mye håndball i Larvik etter nyttår

Vårsesongen blir utrolig hektisk for Larvik HK. Kampene kommer tett som hagl i januar, februar og mars.

Noen endringer har det blitt. To av kampene ble berørt av at Larvik igjen skal stå som vertskap for en av delfinalene i Melodi Grand Prix. Åpningskampen i Hovedrunden i Champions League mot Randers spilles en uke tidligere enn planlagt og kampen mot Stabæk den 30. januar flyttes som kjent til Skienshallen.
-Vi fikk flere utfordringer etter nyttår, forteller Tor Odvar Moen. Han er den som har tatt seg av terminlisteproblematikken på vegne av klubben.

– Det ga oss noen utfordringer når vi fikk hjemmekamp i først i Hovedrunden i Champions League. Det er den helgen hvor MGP arrangeres. Heldigvis var EHF fleksible slik at vi har klart å beholde kamprekkefølgen, men det betyr også at vi starter det internasjonale spillet en uke før de andre. Lørdag 26. januar tar vi i mot Randers i Arena Larvik.

-Kampen mot Stabæk var det rett og slett ikke plass til i Larvik, slik som vårt program ser ut de neste tre månedene. Vi skal også huske at Stabæk spiller e-cup etter nyttår.

Flere av Larviks bortekamper har fått nye datoer. Larviks terminliste for Postenligaen finner du her:

Larvik- Postenligaen 2012/2013.

Cupfinalen

Søndag 30. desember spiller Larvik Cupfinale mot Stabæk kl.14:30 i Oslo Spektrum.
Billettsalget i Larvik ble avsluttet 18. desember, men det er forsatt plass til de som vil på kamp.  Billetter kjøpes via billettservice. no eller Oslo Spektrum.


Sesongkort for resten av sesongen
Vårsesongen for Larvik Håndballklubb, består av 8 Postenliga hjemmekamper og 3 kamper i Champions League hovedrunden. I tillegg kommer selvsagt en eventuell semifinale og finale i Champions League og sluttspill i serien. Vi ønsker at så mange som mulig skal få anledning til å følge oss i Arena Larvik, og gir derfor et supert tilbud på et halvt års sesongkort – inkludert de 3 kampene i Champions League hovedrunden!

Voksen                                : kr. 499,-

Barn (opp til 16 år)          : kr. 250,-

Bestilling sendes på mail til: frode@larvikhk.no. Noter navn på sesongkortmottaker, samt navn og kontaktinformasjon på bestiller.

Larviks hjemmekamper etter nyttår:
Larvik-Flint, lørdag 5. januar kl.16:00
Larvik- Vipers Kristiansand lørdag 12. januar kl.19:00
Larvik- Storhamar, onsdag 16. januar kl.19:00
Larvik- Sola, lørdag 19. januar kl.16:00
Larvik- Randers HK, lørdag 26. januar kl.17:15
Larvik- Stabæk, onsdag 30. januar kl.19:00 i Skienshallen
Larvik- Györ, lørdag 16. februar kl.17:45
Larvik- Gjøvik, lørdag 23. februar kl.16:00
Larvik- Oppsal, onsdag 6. mars kl.19:00
Larvik- Buducnost, lørdag 16. mars kl.17:45
Larvik- Byåsen, onsdag 3. april kl.18:00