Debuterer i finalen – Larvik

Debuterer i finalen

Kristine Breistøl skiftet fra Bækkelaget til Larvik i sommer, men etter et par treningskamper i august ble hun satt på sidelinjen. Problemer med et såkalt jumpers knee krevde en lang opptreningsperiode, først nå er hun endelig klar til å dra på seg den hvite drakten.

Debut i Spektrum
Vi har ikke den fulle og hele oversikten, men tar sjansen på å hevde at det nok ikke er noen Larvik-spillere som har debutert i en Cupfinale før. Kristine er klar.

-Jeg ble utrolig glad når jeg fikk beskjed om at jeg var blant de 14 som skal utgjøre finalelaget vårt. Så må jeg legge til at det føles veldig spesielt å gjøre klubbdebut i selve Oslo Spektrum i forbindelse med finalen. Blir det i tillegg noen minutter på banen blir dette en suveren dag, men det viktigste er selvfølgelig at vi vinner. Da blir dagen strålende uansett, avslutter Kristine.

To ut- to inn
Larvik kommer til finalen med et lag som ser noe annerledes ut enn det som avsluttet høstsesongen i november. Venstre kant Thea Mørk har pådratt seg en skade i leggen i romjulen og spiller ikke dagens finale. Det gjør heller ikke Kristina Bille. Hun var utrolig uheldig og tråkket kraftig over på den siste treningen før avreisen til Oslo lørdag ettermiddag.
Kari Mette Johansen gjør et etterlengtet come back i ettermiddag. Hun har ikke vært på banen i hele høst, men er nå endelig klar til å bidra i kamp. I tillegg kommer altså nevnte Kristine Breistøl inn på laget.

Larviks finalelag
Tonje Larsen, Sara Breistøl, Isabel Blanco, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang, Gro Hammerseng, Linn- Kristin Riegelhuth Koren, Kristine Breistøl, Linn Jørum Sulland, Lene Rantala, Pernille Wibe, Mie Sophie Sando, Anja Edin og Cecilie Leganger.

Larvik- Stabæk, søndag 30. desember kl. 1430. Kampen ser du på TV2.