Postenligaen- 1/3-del spilles i januar – Larvik

Postenligaen- 1/3-del spilles i januar

Larviks håndballjenter får ikke mange dagene til å nyte klubbens 13. cupmesterskap. Januar måned er tettpakket med kamper. Av 8 kamper i januar spilles hele 5 i Arena Larvik. I tillegg blir hjemmekampen mot Stabæk spilt i Skienshallen.

Nabo-oppgjør på lørdag
Allerede på lørdag er det duket for nabo-oppgjør i Arena Larvik med Flint som motstander. Flint har så langt spilt to kamper mer enn Larvik, med sine 9. Høstsesongen startet tungt for jentene fra Tolvsrød med fem strake tap. I slutten av oktober løsnet det for Flint med tre strake seiere mot henholdsvis Vipers, Gjøvik og Sola. Del 1 av sesongen ble avsluttet med tap borte mot Levanger.

Flint er et av få lag som har slått Larvik i år. Det gjorde de i en treningskamp i august. Da var Larvik riktignok i sin første treningsuke og uten OL-spillerne sine, men det viser at det unge Flint-laget har et godt potensiale.

En tredjedel av Postenligaen spilles i januar
Håndballsesongen strekker seg over snaut 8 måneder, men på grunn av høy internasjonal aktivitet for klubblagene, og pauser på grunn av landslaget, blir denne sesongen veldig komprimert i perioder.
For Larviks del betyr det en hektisk januar med 7 kamper i Postenligaen. Det utgjør nesten en 1/3- del av hele terminlisten i Postenligaen.

Tidlig Champions League åpning
I tillegg til 7 Postenligakamper skal Larvik også gjøre entre i Hovedrunden i Champions League i januar. Åpningskampen mot Randers spilles en uke tidligere enn terminfestet, lørdag 26. januar kl.17:15, dette fordi Arena Larvik er opptatt med Melodi Grand Prix den helgen Hovedrunden egentlig starter.

Det er altså ingen grunn til å sitte hjemme i januar. Alt skjer i Arena Larvik.

Du kan fortsatt benytte vårt nye sesongkorttilbud. Tilbudet inneholder også billetter til kampene i Champions League.

TERMINLISTE POSTENLIGAEN 

KAMPER I CHAMPIONS LEAGUE