Video: Up close with Isabel Blanco – Larvik

Video: Up close with Isabel Blanco

Isabel Blanco er mest kjent for sine innsatser ute på håndballbanen, men hun har flere sider enn det. Trace sports lager portretter som gir deg et innblikk i de store idrettsstjernenes liv utenom arenaen. Hør og se deres hemmeligheter bak suksessen.

Trace Sports har laget en programserie hvor idrettsutøvere med andre interesser blir portrettert, franske Luc Abalo er en av de andre som blir portrettert i denne serien. Isabel har en brennende interesse for kunst, og da spesielt maling. Bli bedre kjent med Isa gjennom et halvtimes program dedikert til henne.

Programmet ble spilt inn i sommer, og innspillingen tok tre dager. Programmet er også en solid porsjon Larviks-reklame, med mange flotte bilder fra vårt vakre distrikt.

Programmet er opprinnelig en halv time langt. Vi har delt det opp i 4 deler. Her ser du del 1. (Videospilleren bruker noe tid på å starte opp)

[jwplayer mediaid=»3482″]