Enkelt på Gjøvik – Larvik

Enkelt på Gjøvik

Det var Gjøvik som skapte stemningen det første kvarteret i en fullsatt Tranberghallen i kveld.Gjølvi ledet 7-5 da larvik sa takk for følget, de siste 45 minuttene endte dog med enveiskjøring mot Gjøviks gode målvakt Tone Wølner. Hun slapp til slutt inn 39 baller, men ble fortjent kåret til sitt lags beste.

Larvik kom ikke i gang fra start av i kampen, men etter et kvarter var det slutt på moroa for hjemmepublikummet. Larvik scoret de 12 siste målene i første omgang og de 3 første i andre omgang. Gjøviks åttende scoring ga stillingen 8-20 noen minutter inn i andre omgang.
Larviks hovedtrener Ole Gustav Gjekstad benyttet sjansen til å gi samtlige spillere rikelig med spilletid i kveld, han var godt fornøyd med det han fikk se av jentene sine.

-Bra med Mie og Kristine som utgjør 3’er par i hele andre omgang. De er gode i begge ender av banen i dag. Vi hadde en målsetting om å være skarpe i kontra i dag og lager vel 15 pluss der i dag. I tillegg brenner vi noen klare. Mye bra i den delen av spillet, avslutter Ole Gustav.

Gro Hammerseng fikk 22 minutter på banen i kveld. Hun rakk å score 3 mål på den tiden, med det rundet hun 100 scoringer totalt denne sesongen og står nå på 101. Tre mål mer enn i hele debutsesongen i Larvik 2010/2011. En jury i hallen kåret sitt bysbarn til Larviks beste spiller i kveld.

Postenligaen fortsetter på lørdag med kamp mot Vipers Kristiansand i Arena Larvik. Kampstart klokken 19:00.