Gro mot 100 – Larvik

Gro mot 100

Gro Hammerseng er inne i sin andre sesong for Larvik HK. Vi har sett en langt mer målfarlig Gro denne sesongen, enn i hennes første. Før sesongen er halvveis har Gro scoret 98 mål i obligatoriske kamper.

I sin første sesong i Larvik scoret Gro 98 mål på 38 obligatoriske kamper, det gir et snitt på 2,7 mål pr kamp. Så langt denne sesongen har Larvik og Gro spilt 20 kamper og Gro har allerede scoret 98 mål. Det gir en markant økning i hennes snitt, som så langt er på neste fem mål pr. kamp- 4,9. I kveld kan hun runde 100 mål når Larvik spiller kamp mot Gjøvik.

-Vi håper Gro lar noen andre låne ballen inne i mellom også, sier en lattermild Ole Gustav Gjekstad, som er glad for at Gro har utnyttet kvalitetene sine i angrepsspillet på en god måte i den første halvdelen av sesongen.
-Det er viktig at vi er målfarlige i alle posisjoner i vårt angrepsspill. I år har hun også spilt mye på venstre back, en posisjon som setter henne i enda flere avslutningssituasjoner enn tidligere. I tillegg er hun en fantastisk kontringsspiller. Hun er meget effektiv i den fasen, avslutter Gjekstad.

Her er en oversikt over Larviks topp 5 så langt i sesongen:

  1. Anja Edin 115
  2. Linn Jørum Sulland 112
  3. Linn- Kristin Riegelhuth Koren 109
  4. Gro Hammerseng 98
  5. Isabel Blanco 60

Gjøvik- Larvik, Postenligaen, onsdag 9. februar kl.18:00 i Tranberghallen.

Kampen ser du på TV2 Sumo.