Hektisk håndballhelg i Larvik – Larvik

Hektisk håndballhelg i Larvik

Denne helgen er det full fart på håndballen i Larviks-distriktet. PW Cupen for 16-18 er i gang og lørdag kveld tar Larvik i mot Vipers Kristiansand i Arena Larvik kl.19.00.

Larvik Håndballklubb og PW Cup byr deltagerne på kamp.
Lørdag kveld er det Postenligakamp mot Kristine Lunde- Borgersen og hennes Vipers Kristiansand, og alle som deltar under helgens PW Cup er invitert på kamp. Vi har holdt av bra med plass til deltagerne og vi håper og tror at oppslutningen blir bra. Det er tredje året på rad at den første PW Cupen, som går av stabelen i januar, treffer en av Larviks hjemmekamper i Postenligaen. De to foregående sesongene har det gitt kampen et ekstra løft med mange PW-spillere på tribunene.

God start på januar programmet
Larvik har startet det nye året på en god måte med to storseire mot Flint Tønsberg og Gjøvik HK.
Ekstra gøy er det å se at de unge spillerne har tatt vare på den spilletiden de har blitt tildelt i de to kampene. Mot Gjøvik på onsdag imponerte to av de yngste med voksent spill. Både Kristine Breistøl og Mie Sando tok godt for seg i begge ender av banen. I den kampen var det faktisk kun Linn Jørum Sulland som scoret flere mål enn de to, som endte med 5 og 6 mål i kampen.

Thea Mørk er heller ingen veteran i denne sammenhengen, men noe lenger fartstid har hun, også hun leverte solide saker mot Gjøvik. Denne helgen må hun dessverre hvile, da den ene leggen som har kranglet en stund trenger hvile. Kristina Bille er heller ikke klar etter sin overtråkk rett før Cupfinalen i romjulen. Pernille Wibe har gått glipp av et par kamper på grunn av sykdom. Dersom alt går etter planen er hun tilbake i troppen i morgen.

Larvik – Vipers Kristiansand, lørdag 12. januar kl. 19:00 i Arena Larvik.