-Kampene viktigst! – Larvik

-Kampene viktigst!

Det er halvannen uke til Champions League starter opp igjen med hjemmekamp mot Randers. Larvikjentene er inne i avslutningen av en hard oppkjøringsperiode som forhåpentligvis skal løse ut storformen til Champions League perioden.

Knallhardt kjør
I det Larvik avsluttet del 1 av sesongen med hjemmekamp mot FTC lørdag 17. november gikk laget inn i en ny tøff oppkjøringsperiode. Fem av jentene deltok i EM i Serbia i desember, naturlig nok hadde de sitt eget opplegg rettet mot suksess der, etter en kort restitusjonspause var også de tilbake i hverdagen med mye fysisk trening på programmet.

-Jentene har virkelig stått på bra i denne perioden, forteller Ole Gustav Gjekstad. Vi nærmer oss slutten av kjøret nå, forhåpentligvis får vi betalt for slitet i vårsesongen. Vi har en ivrig gjeng som faktisk må passes litt på. Denne uken vurderte vi å plassere ut vakter på treningssenteret slik at ingen skulle lure seg innom for en ekstra økt, sier Ole Gustav en smule lattermild.

Kampene viktigst
-Selv om fokuset vårt har vært fordelt mellom tøff trening og mange kamper er det viktig å poengtere at det å vinne kamper er det som naturlig nok, har høyest prioritet. Jeg synes at vi har sett ganske bra ut i januarkampene. Nå står Storhamar for tur og da må vi være skikkelig skrudd på. Storhamar tapte riktignok mot Levanger, men har ved flere anledninger skapt trøbbel for oss. To av de tre siste oppgjørene mot dem har vært temmelig jevnspilte. Vi møter et lag som er villige til å fighte hele veien og det liker vi, da må vi også «opp i ringa», avslutter Ole Gustav.

Bille og Thea tilbake
Kristina Bille er meldt klar til kamp igjen. Overtråkket hun pådro seg før Cupfinalen var av det mer solide slaget og har tatt litt tid å få leget. Foten fungerte tilfredsstillende på treningen tirsdag kveld, det ga grønt lys for kamp. Thea Mørk har slitt med en vond legg og vært litt inn og ut av laget de siste ukene. Også hun kom godt igjennom treningen tirsdag og er klar til kampen mot Storhamar.

Larvik-Storhamar, Postenligaen, onsdag 16. januar kl.19:00 i Arena Larvik