13 mål på 13 skudd – Larvik

13 mål på 13 skudd

Larvik tok fullstendig luven av Storhamar i første omgang i kveldens kamp i Arena Larvik og ledet hele 25-7 halvveis. Linn-Kristin Riegelhuth Koren var i storslag og banket inn 13 mål på 13 skudd i kampen. Til pause hadde hun satt inn 10 baller, tre mer enn Storhamar.

Storhamar kom til kamp uten to av sine største profiler Lise Løke og Kamilla Sundmoen. Det var mere enn laget tålte, og Larvik tok sin største seier mot Storhamar noen sinne. Larvik storspilte i første omgang anført av Linn-Kristin Riegelhuth Koren, og en meget opplagt Lene Rantala i målet. Linka traff på alt og ble kampens toppscorer med 13 mål. Ti av disse kom altså i første omgang. I andre omgang var hun kun inne på to 7-meterskast, samt de fem siste minuttene av kampen som høyre back.

-Det var ekstra deilig å få det ut i kveld, forteller Linka. Jeg har jobbet mye med å ta ut satsen min på treningene den siste tiden, og i kveld følte jeg at jeg tok et steg riktig retning.

-Jeg er vel så fornøyd med at jeg fikk til en del innspill og andre assists i kampen, i dag føler jeg at det kommer frem fordi jeg tør å satse tøft nok. I tillegg vil jeg si at det er mange som er gode og bidrar med mye i kombinasjonsspillet vårt, da er vi vanskelige å stoppe, vi lager jo mål i alle posisjoner.

-Slike kamper er med på å bygge oss opp mot oppstarten av Champions League. Det er viktig å starte den delen av sesongen med følelsen av at vi er på gang, avslutter Linka.

Søster Betina Riegelhuth ble Storhamars toppscorer med 8 mål.

Storhamars trener Arne Senstad hadde følgende kommentar til Hamar Arbeiderblad etter stortapet

– Jeg har tidligere varslet at vi har en smal tropp og kan gå på noen smeller, og i kveld fikk jeg dessverre rett. I dag ble vi avkledd, men vi hevet oss litt i andre omgang. Betina Riegelhuth skal ha ros for at hun forsøker, men hun blir sørgelig alene, sa Senstad etter stortapet.

KAMPFAKTA