Linn på vei mot topp 10 – Larvik

Linn på vei mot topp 10

Linn Jørum Sulland har spilt i Larvik i tre og en halv sesong. I løpet av den har hun markert seg som en målgjører av rang. Snart overtar hun 10. plassen på klubbens topp 10 liste over de mestscorende spillerne i klubben gjennom tidene.

Linn Jørum Sulland har 796 mål totalt for Larvik. Med fire mål eller fler mot Sola på lørdag runder hun 800 mål som 11. Larvik-spiller. Før kampen er hun 33 scoringer unna topp 10-lista over spillere med flest scoringer for Larvik gjennom tidene. Hun nærmer seg Vibeke Nesse som bekler 10. plassen på den nevnte listen. Det er mye som tyder på at Vibeke Nesse befinner seg på 11. plass ved sesongslutt, eller muligens før.

Vi spanderer billetten til Larvik- Sola.

Larvik-Sola, Postenligaen, lørdag 19. januar kl. 1600 i Arena Larvik.