Treg start- god avslutning – Larvik

Treg start- god avslutning

Det tok nok noe lenger tid å få kontroll på Sola enn hva de fleste hadde trodd på forhånd, men når det først skjedde sa Larvik takk for seg og vant 33-17, etter å ha ledet 14-9 til pause.

Tålmodighetsprøve
Sola satte Larvik på en tålmodighetsprøve fra start. Rogalendingene hadde helt tydelig bestemt seg for å ta godt vare på ballen og bruke lang tid på sine angrep. Det fungerte brukbart i nesten 21 minutter. Da utlignet Karoline Dyhre Breivang til 9-9, Larvik sa takk for seg, og var det eneste laget som scoret mål de siste 9 minuttene av omgangen. I andre omgang var det Larvik som styrte og bestemte, på det meste ledet Larvik med 18 mål, til slutt endte det med en differanse på 16 mål- 33-17.

2 x Gro- kampens høydepunkter
Gro Hammerseng var sist på ballen i de to situasjonene som var ettermiddagens «bonusmateriale».
To flotte flygere, en i hver omgang, satte så absolutt de snaue 800 tilskuerne i godt humør.

Linn- Kristin Riegelhuth Koren ble Larviks toppscorer med 7 mål, hvorav 5 ble kontant satt inn fra 7-meters merke. Linka ble også kåret til banens beste.

Anja Edin laget flest spillemål med 6 scoringer. Linn Jørum Sulland scoret 3 mål i kampen og mangler nå 1 mål på å nå 800 mål totalt i Larviks trøye.

Postenligaen forsetter på onsdag med bortekamp mot Glassverket i Drammenshallen.
Kampstart kl.1900.

Neste hjemmekamp blir garantert tøffere enn kampene mot Vipers, Storhamar og Sola denne uken.
Lørdag 26. januar kommer de danske mesterne fra Randers på besøk når Hovedrunden i Champions League starter opp.