Generalprøven unnagjort – Larvik

Generalprøven unnagjort

Larvik vant 33-24 over Glassverket i Drammenshallen i kveld. Etter kampen var hovedtrener Ole Gustav Gjekstad tydelig på at en del ting må på plass i spiller før lørdagens kamp mot Randers.

-Vi må rydde opp i en del ting før vi løper ut på banen på lørdag. Fra start av er vi altfor passive bakover. Glassverket slipper altfor enkelt til de første 15 minuttene. Det blir etter hvert bedre, men vi opp flere hakk mot internasjonal motstand. Men det skal også sies at Glassverket er det laget som har gitt oss mest motstand etter nyttår. De har noen artige typer i laget.

-Vi skal først og fremst rydde opp i kontringsspillet. I kveld havnet vi i noen posisjoner som gjorde ting litt vanskelig. Det er vanligvis en av våre sterkeste sider. Det øvrige angrepsspillet er veldig bra i perioder, spesielt i første omgang. Vi lager 19 mål til pause, det er absolutt godkjent. Det var mye god skyting bak fra banen, spesielt fra Anja, Gro og Linn.

-Jeg kan love publikum at vi skal kjøre fra start på lørdag, avslutter Ole.

Lørdag venter det topp motstand når Randers kommer på besøk til Arena Larvik. Da føler vi oss ganske sikre på å få se et Larvik-lag med «kniven mellom tenna»

Karoline Dyhre Breivang er optimistisk og gleder seg veldig til lørdag.

-Nå gleder vi oss veldig til lørdag, da begynner det vi har trent knallhardt for i desember og januar, og vi skal ta ut alt vi har for en god start på Hovedrunden.

Larvik-Randers, lørdag 26. januar kl. 1715 i Arena Larvik.

Kampfakta Glassverket-Larvik