It´s showtime – Larvik

It´s showtime

Nora Mørk er dessverre fortsatt på sidelinjen når Larvik spiller kamper, men vet godt hva som venter laget i de kommende ukene. Her deler hun sine tanker om oppstarten på Hovedrunden i Champions League.

Som sikkert de fleste har fått med seg spiller vi mot det danske laget Randers på lørdag i Arena Larvik. Det er nå det endelig begynner og sesongen virkelig skyter fart! Selv om det har vært spilt mange kamper i sesongen til nå, så er det dette – hovedrunden i Champions League – som er det store høydepunktet!

Jentene har ligget i hard trening til Champions League er det vi jobber for og det kribler i fingrene etter å komme i gang. Etter jul har Larvik ikke møtt den beste motstanden, men likevel har jentene vist god form og knust all motstand. Sett utenfra syns jeg jentene virker fysisk sterke og i veldig god form.

Randers er et utvilsomt et meget godt lag som kniver i toppen i den danske ligaen. Med profiler som Dalby, Dembele og Jacobsen kommer de ikke til å gi fra seg poengene lett. Dette blir uten tvil den tøffeste motstanderen Larvik har møtt på lang tid. Men jeg tror at med kollektivt og fysisk hardt spill vil jentene klare å knekke de. For jeg er ikke i tvil om at Larvik har verdens best trente håndballjenter.

Det kommer sikkert til å være jevnt en stund, men når du skal løpe i 2×30 min med larvikjentene og poengene skal deles ut, skal man være god. Samtidig har Larvik også god statistikk på hjemmebane og det er noe er godt kjent ute i Europa. Ingen kommer for å ”hente” poeng i Arena Larvik og det vet nok Randers godt. Men spennende blir det nok uansett. Jeg har troa – alltid.

Nora;-)