-Vi føler ikke noe press – Larvik

-Vi føler ikke noe press

Randers sin svenske linjespiller Ulrika Ågren gir i et intervju med den offisielle Champions League siden www.ehfcl.com at hennes klubb er gruppens «underdog» før turneringen starter på lørdag. Vi gjengir litt av intervjuet her.

Hvordan ser du på Randers sine muligheter i Hovedrunden?

-Vi har åpenbart havnet i en tøff gruppe hvor det vil bli tøft å få med seg poeng fra bortebane, men på hjemmebane i Randers tror jeg vi kan ta poeng fra alle. Jeg føler at vi nok er det minst tippede laget i denne gruppen, det setter oss i en klar angrepssposisjon.

Deres første kamp er nettopp på bortebane, som du har beskrevet som en tøff oppgave. Hvordan ser du på kampen mot Larvik?

-Dette er en kamp hvor begge lag kjenner hverandre godt. Temmelig mange av spillerne har møtt hverandre i diverse landslagsoppdrag. Jeg tror at det blir det laget som har truffet formen best for dagen som vinner kampen. Jeg ser for meg at det kan bli en jevn kamp.

Dere har slitt med mye skader denne sesongen, er det ting som tyder på at den situasjonen er på bedringens vei?

-Det har vært et stort problem for oss i det siste, og i øyeblikket er begge playmakerne våre, Macarena Aguillar og Berit Kristensen ute. Berit har startet opp med løpetrening igjen, hva status er for Macarena er jeg litt usikker på.

Til slutt, hva betyr disse kampene i Hovedrunden for dere?

-De betyr mye, ikke bare for meg personlig, men for hele Randers HK. Vi har et ungt lag med mange nye spillere, derfor er det rett og slett fantastisk at vi har tatt oss inn blant de 8 beste lagene i Europa. Så langt har Randers aldri nådd før.

Den engelske versjonen av intrevjuet kan du lese i sin helhet på www.ehfcl.com

Larvik-Randers, lørdag 26. januar kl.17.15 i Arena Larvik