-Alt er gøy på SuperWeekend! – Larvik

-Alt er gøy på SuperWeekend!

Larvik Håndballklubb arrangerer såkalte SuperWeekends i forbindelse med nesten alle Champions League kampene som spilles i Larvik i løpet av en sesong. Konseptet har blitt veldig populært noe helgens, noe helgens utgave var et solid bevis på.

Denne helgen kom deltagerne fra Nesodden, Sætre Gråbein og Skedsmo, til sammen 51 spillere og ledere. Fredag kveld sjekket de inn på Sportellet til Halsen IF, hvor lagene bor og spiserunder oppholdet. Deretter bar det rett på trening ledet av Larviks egne elitespillere. Lørdagen på SuperWeekend er alltid hektisk. Den starter med trening før det er avreise til kampen i Arena Larvik, etterfulgt av pizzakveld med spillerne til Larvik. Oppholdet ble avsluttet søndag formiddag, med trening i Bergslihallen og lunsj på klubbhytta før hjemreisen.
Jentene fra Skedsmo J11 var på sitt andre besøk for sesongen. De var så fornøyde med sitt første opphold at de ville kjapt tilbake.

Alt er gøy!
Vi slo av en prat med Silje, Thea, Victoria og Nora fra Skedsmo rett før de satte kursen hjem, og de var kjempefornøyde med turen til Larvik denne gangen også. På spørsmålet om hva som var artigst denne helgen kom svaret kjapt og unisont.

-Alt har vært kjempegøy, forteller jentene. Det er utrolig gøy å bli trent av Larvik-jentene, og i tillegg få se dem på kamp i Arena Larvik, også er det gøy at vi får lov til å vinne ting på kampene. Sist vant noen av jentene billetter til en av konsertene til Justin Bieber. Det var råkult.

-Vi har også lært mye på treningene. Vi har vært innom det meste, angrep, finter, forsvar og litt styrke. Det var faktisk ganske moro med litt styrketrening selv om det var litt tungt, avslutter jentene før de setter seg i bilene for turen hjem.

Topp opplegg- godt stemning
Tidligere landslagsspiller Anne- Brit Skarstein Lekang var med jentene sine til Larvik, og var full av lovord om oppholdet.
-Dette er rett og slett helt topp. Flott opplegg som blir gjennomført til punkt og prikke.

Lene Rantala leder prosjektet på vegne av klubben, også hun var meget fornøyd med besøket.
-Koselig, er det ordet som dekker dette opplegget og denne helgen best. Det er veldig trivelig å ha så mange ivrige spillere på besøk, sammen med hyggelige ledere. Det blir det god stemning av. I tillegg gjør Svanhild (Teigen) og Inger Lise (Hansen) en kjempejobb på kjøkkenet, slik at alle er mette og blide.

Neste SuperWeekend arrangeres i forbindelse med kampen mot Buducnost den 16. mars.
Den er selvfølgelig allerede utsolgt!

Vi publiserer flere bilder på vår Facebook-side senere.