-Vi skal være kontante – Larvik

-Vi skal være kontante

Larvik og Stabæk møtes for tredje gang denne sesongen når lagene inntar Skienshallen onsdag kveld. Larvik har vunnet de to første oppgjørene, seriekampen i Nadderudhallen og Cupfinalen i Oslo Spektrum.

De to kampene må kunne beskrives som vidt forskjellige. Seriekampen i Nadderudhallen endte med knallseier 39-20 til Larvik, men i Cupfinalen i romjulen fikk vi se et langt friskere Stabæk.

Anja Edin tar med seg Larvik til sin gamle hjemmebane i morgen og hun har gjort seg noen tanker om hvorfor de to kampene har blitt så forskjellige.
-I mine øyne er det to helt ulike kampbilder, hvor vi er ansvarlige for begge. I første kampen er vi på fra start, kontante i duellspillet og presise i angrepsspillet. Stabæk satte ut i et enormt tempo i denne kampen som vi svarte på!

I andre kampen slipper vi de lettere til. Det kan gjerne tenkes at de løftet seg noen hakk også til denne kampen, mens vi var litt mindre kontante enn i den første.

Anja ser frem til å spille kamp på sin gamle hjemmebane Skienshallen.
-Det blir godt å spille i Skienshallen igjen. Jeg har mange fine minner derfra, og mennesker jeg gleder meg til å treffe igjen.

Om resten av gjengen vil føle seg som på hjemmebane i Skien får vi svar på onsdag kveld. Kampen starter kl.19.00.

Billettpriser:
Voksen: kr 80,-
Student/honør: kr 40,-
Barn/ungdom u/16 år: gratis.
Larviks sesongkortinnehavere slipper inn på kampen mot å fremvise sesongkortet i døren.

Dørene åpner kl.1800.