En fin kveld i Skien! – Larvik

En fin kveld i Skien!

Larvik slo Stabæk 36-25 og rykket fra i toppen av Postenligaen, da Byåsen gikk på et noe overraskende tap mot Storhamar. «Hjemmekampen» i Skien ble en fulltreffer med nesten 1200 tilskuere på plass, og godt stemning gjennom hele kampen.

Store svingninger
Larvik spilte en kamp som inneholdt det meste, både på godt og vondt. Stabæk ble aldri veldig nærgående, men svingningene i Larviks spill gjorde at Stabæk fikk lov til å score 25 mål, og det er litt vel mye mot et forsvar som har levert mye bra i det siste. Ole Gustav Gjekstad kunne tenkt seg å se laget sitt noe mer stabilt.

-Det svinger altfor mye. Det er tidvis mye bra spill, men i perioder sliter vi med kommunikasjonen i begge ender av banen, og da ser ting litt rotete ut. Men for all del, det er mye som er bra også. Når vi tar oss tid til å gjøre ting på en ordentlig måte, med godt trykk i avtalene våre, så ser vi bra ut.

-Nå skal vi ha en etterlengtet frihelg. Det tror jeg vil gjøre oss godt. Fra mandag av er det fullt fokus på kampen mot Tertnes i Bergen på onsdag, og kampen i Montenegro neste søndag.

Gøy i Skien


Nesten 1200 tilskuere møtte opp på kamp i Skien i kveld, og de laget en meget god ramme rundt kampen. Lene Rantala var meget fornøyd med oppmøtet og fikk en god følelse da hun kom til hallen.
-Det var noe nostalgisk over det hele. Det bragte frem noen minner fra alle kampene vi har spilt mot Gjerpen i min tid i klubben. Det er alltid veldig hyggelig å komme hit, med mange tilskuere og god stemning. Vi savner Gjerpen i toppen og jeg håper at de snart er på plass der igjen, slik at vi kan få noen flere turer hit.

Vi retter en stor takk til Gjerpen som teknisk arrangør for kampen. Vel blåst!

KAMPFAKTA LARVIK-STABÆK