Isabel Blanco forlenger med Larvik – Larvik

Isabel Blanco forlenger med Larvik

Isabel Blanco er inne i sin andre sesong i Larvik Håndballklubb og nå har hun og klubben kommet til enighet om å forlenge samarbeidet med ytterligere to sesonger.

Sportssjef og trener Ole Gustav Gjekstad er særdeles tilfreds med at «Isa» ønsker å være en del av Larvik HK også i de kommende sesongene.

-Isabel har gjort sine saker veldig bra siden hun kom, både som forsvarskriger og angrepsspiller. Hun absolutt hater å tape, og viser det tydelig med sin innstilling på banen. Vi er selvfølgelig veldig fornøyde med at hun har bestemt seg for å fortsette karrieren hos oss, avslutter Ole Gustav.

Isabel er glad for å få dette på plass og gleder seg til fortsettelsen.
-Jeg er utrolig glad for dette, forteller hun. Dette er den beste klubben for meg. Larvik har høye ambisjoner og det liker jeg godt. I tillegg trives jeg utrolig godt blant lagvenninnene mine, og sammen med alle i og rundt klubben. Her er alt veldig profesjonelt. Jeg føler at jeg har utviklet meg mye på håndballbanen siden jeg kom hit. Nå ønsker jeg å ta det enda et skritt videre, avslutter «Isa».