Larviks teknisk briljante venstrekant Sara Breistøl har bestemt seg for at inneværende sesong blir hennes siste på håndballbanen.

Sara kom til Larvik fra Sandefjord TIF som 18-åring  og etter en sesong i klubbens rekruttstall var hun på plass i A-lagsstallen. Det betyr at hun er blant de 10 som har spilt flest kamper for klubben, og blant de 20 beste målscorerne i Larvik HK.
Rent scoringsmessig er hun inne i sin beste sesong i Arena Larvik, og hun har allerede passert toppen fra forrige sesong. 40 mål til nå, mot 38 forrige sesong.
I Champions League har hun for andre gang i karrieren nådd tosifret antall scoringer. 12 er rekorden hennes fra 2006/07. Hun står med 10 så langt denne sesongen. Sara har så langt spilt 375 kamper for klubben og scoret 574 mål.
Sara er og har vært en fantastisk klubbspiller, i tillegg har hun jobbet i flere roller i klubbens administrasjon i løpet av sin tid i klubben.

Sportssjef og hovedtrener Ole Gustav Gjekstad gir følgende beskrivelse av sin spiller.

-Vi mister en meget god håndballspiller og en like god humørspreder. I mine øyne er hun den beste venstrekanten i norsk håndball som ikke har spilt landskamper. Dessverre har noen tunge skadeperioder bremset henne noe med tanken på å få ut hele potensialet på banen. Teknisk sett har hun det meste, og er nok den som har hatt det mest spektakulære avslutningsrepertoaret i klubben. Det kommer vi helt sikkert til å få se mere av fra Sara utover vårparten, avslutter Ole Gustav.

Sara selv gir følgende kommentar til sitt valg.
-Bakgrunnen for valget jeg har gjort er en totalvurdering av livet og min situasjon nå. Jeg har hatt tre tunge kneskader i løpet av karrieren, nå er jeg frisk og har lyst å være med på andre artige aktiviteter i årene som kommer. Jeg skal studere deltid og muligens jobbe litt. Med denne beskjeden regner jeg med at jobbtilbudene strømmer inn, sier Sara med sitt sedvanlige glimt i øyet. Også gleder jeg meg til å kose meg med kaker og vafler sammen med dugnadsgjengen og de andre i Arena Larvik på kampdag!