Pressemelding: Sara Breistøl legger opp ved sesongslutt – Larvik

Pressemelding: Sara Breistøl legger opp ved sesongslutt

Larviks teknisk briljante venstrekant Sara Breistøl har bestemt seg for at inneværende sesong blir hennes siste på håndballbanen.

Sara kom til Larvik fra Sandefjord TIF som 18-åring  og etter en sesong i klubbens rekruttstall var hun på plass i A-lagsstallen. Det betyr at hun er blant de 10 som har spilt flest kamper for klubben, og blant de 20 beste målscorerne i Larvik HK.
Rent scoringsmessig er hun inne i sin beste sesong i Arena Larvik, og hun har allerede passert toppen fra forrige sesong. 40 mål til nå, mot 38 forrige sesong.
I Champions League har hun for andre gang i karrieren nådd tosifret antall scoringer. 12 er rekorden hennes fra 2006/07. Hun står med 10 så langt denne sesongen. Sara har så langt spilt 375 kamper for klubben og scoret 574 mål.
Sara er og har vært en fantastisk klubbspiller, i tillegg har hun jobbet i flere roller i klubbens administrasjon i løpet av sin tid i klubben.

Sportssjef og hovedtrener Ole Gustav Gjekstad gir følgende beskrivelse av sin spiller.

-Vi mister en meget god håndballspiller og en like god humørspreder. I mine øyne er hun den beste venstrekanten i norsk håndball som ikke har spilt landskamper. Dessverre har noen tunge skadeperioder bremset henne noe med tanken på å få ut hele potensialet på banen. Teknisk sett har hun det meste, og er nok den som har hatt det mest spektakulære avslutningsrepertoaret i klubben. Det kommer vi helt sikkert til å få se mere av fra Sara utover vårparten, avslutter Ole Gustav.

Sara selv gir følgende kommentar til sitt valg.
-Bakgrunnen for valget jeg har gjort er en totalvurdering av livet og min situasjon nå. Jeg har hatt tre tunge kneskader i løpet av karrieren, nå er jeg frisk og har lyst å være med på andre artige aktiviteter i årene som kommer. Jeg skal studere deltid og muligens jobbe litt. Med denne beskjeden regner jeg med at jobbtilbudene strømmer inn, sier Sara med sitt sedvanlige glimt i øyet. Også gleder jeg meg til å kose meg med kaker og vafler sammen med dugnadsgjengen og de andre i Arena Larvik på kampdag!