Utsolgt i Györ – Larvik

Utsolgt i Györ

Det er ennå en måned til Larvik reiser til Györ og den fjerde kampen i Hovedrunden i Champions League. Nå melder klubbens hjemmeside at alle billetter er revet bort.

Magvassy Mihály  Sportcsarnok heter arenaen og den tar ca. 2000 tilskuere, nå er samtlige billetter til kampen mot Larvik solgt. Det betyr at Larvik møter en enorm kulisse når kampen spilles lørdag 2. mars.
-Jeg hadde vel ventet at det ville bli utsolgt til kampen, men ikke så kjapt, forteller Tor Odvar Moen som har vært i Györ flere ganger tidligere.

Voldsomt engasjement

-Det er et vanvittig trykk i den hallen på kampdag. Når du er der for å trene dagen før kamp, og den er tom, kan du ikke fatte og begripe at den har plass til såpass mange tilskuere. Den får Bergslihallen til å virke stor. Ved første øyekast ser den ut til å kunne romme 800 tilskuere. Tilskuerne er utrolig samkjørte og setter et solid trykk på motstandere og dommere fra første sekund. Vi trives med det, det er slik vi vil ha det på kamp. Stort engasjement og høy temperatur.

-Dersom det er noen som vil støtte oss på kampen i Ungarn, kan jeg berolige de med å fortelle at vi har krav på en prosentsats av billettene til kampen. De holdes av inntil 10 dager før kamp.
De som vil på kamp kan sende en mail til billett@larvikhk.no og melde inn hvor mange billetter de ønsker. Frist for det setter vi til 17. februar.

Vil ha fullstappet Arena 16. februar!
-og et «kritisk» publikum 

-Før den tid skal vi til Montenegro og der vil vi oppleve akkurat det samme. Vi har en relativt rutinert gjeng og de løfter seg når trykket øker. Deretter er det hjemmekamp mot Györ og det ville vært utrolig gøy om vi kunne klare å skape noe av det samme i Arena Larvik den 16. februar.

-Vi opplevde at engasjementet var på vei i kampen mot Randers, mot Györ i Arena ønsker vi at våre tilhengere er enda mer «kritiske» til gjestene våre. Var ikke det en grei måte å si det på, avslutter  Tor Odvar.

Neste hjemmekamp:

Larvik- Györ, lørdag 16. februar kl.1745 i Arena Larvik