Varmet opp på vifta – Larvik

Varmet opp på vifta

Larvik ankom Podgorica i ettermiddag og etter en kjapp lunsj ble kursen satt mot SG Venom idrettshall- det ble en kald affære.

Det var heldigvis lagt opp til en rolig treningsøkt fredag kveld. Tanken var å få ristet litt løs og få beina i gang etter en lang reisedag som startet med frokost klokken 0415 på Gardermoen. Det var ikke ledig kapasitet i kamphallen Moraca i kveld, dermed ble treningen henlagt til en treningshall i byen.

-Vi var klar over at vi skulle trene der på forhånd, så det kom ikke som noen overraskelse, forteller Tor Odvar Moen. Det vi derimot ikke var klar over, var at det var kaldere inne enn ute. Det kan ikke ha vært mer enn en 6-8 grader da treningen startet, men det ble tatt med godt humør blant gjengen og stemningen var på topp under økta. Kampforberedelsene starter i morgen og da skal vi inn i Moraca, der hvor kampen spilles på søndag.

-Det ble oppvarming med ytterjakker og luer på, og noen valgte å kjøre en del av oppvarmingen foran varmeviften som etter hvert ble slått på. Vi fikk gjennomført en solid kamp med «smashball» hvor de «gamle», nært sagt som vanlig, knuste ungdommen.

-De var litt tøffere de 16-åringene som startet treningen sin etter oss. Der var det flere som stilte i shorts og t-skjorte.

-Dette er fjerde sesongen på rad som vi møter Buducnost i Champions League, og vi har som vanlig blitt tatt veldig godt i mot av vertskapet. Vi bor på et flott hotell med veldig bra mat. Alt ligger til rette for et flott opphold og en god kamp, avslutter Tor Odvar.

Buducnost-Larvik, søndag 10. februar kl.1900. Kampen kan du se på TV2 Sport og Sumo.

Håndball på TV