Adzic: Larvik er Champions League favoritt – Larvik

Adzic: Larvik er Champions League favoritt

Trener for Buducnost Dragan Adzic forsøker å dempe forventningene til eget lag før kveldens kamp ved å gi Larvik rollen som favoritt til å vinne hele turneringen.

-Larvik er turneringsfavoritt.

De fleste eksperter har fremhevet Györ og Oltchim Valcea som de største favorittene til å vinne turneringen. Det er ikke Adzic helt enig i.

-Larvik har den mest stabile troppen i turneringen, med mye erfaring og stor bredde. De er favoritter i mine øyne, men tett bak holder jeg selvfølgelig Györ og Oltchim, med Krim som en ”dark horse” . Vi får se, det kan skje endringer utover vårparten.

-Det laget vi møter på søndag er mye sterkere enn det som var her og tapte med ti mål i fjor. Anja Edin ble kåret til MVP i EM og er et godt tilskudd. Gro Hammerseng er tilbake og forsterker laget, og så har de jo fortsatt Tonje Larsen i rekkene sine.

Larvik- siste lag som vant i Moraca

Det er de siste to sesongers mestere som gyver løs på hverandre i Budcnosts egen hule Moraca i kveld. En arena hvor svært få bortelag kommer fra med poeng på kontoen, sist gang laget tapte der var mot nettopp Larvik den 18 april 2011.  På fredagens pressekonferanse understreket han overfor avisen Vijesti at han håpet på god oppbakking fra publikum.

-Jeg håper pressens tilstedeværelse vil gi kampen vår den oppmerksomheten den fortjener. Vi trenger full støtte på søndag, og jeg registrer at Larvik-jentene forventer en ”varm” velkomst i Moraca.

Se video fra tribunen fra Larviks kamp våren 2011.

[jwplayer mediaid=»3954″]

 

Budcnost- Larvik, søndag 10. februar kl.1900. TV2 Sport/ Sumo