Vant krigen mot Buducnost – Larvik

Vant krigen mot Buducnost

Larvik Håndballklubb kriget til seg to vanvittig deilige bortepoeng mot Buducnost i deres fryktede hjemmehall Moraca i kveld. Seieren på 20-18 kan bli avgjørende i kampen om avansement til semifinalene.

Slåss for poengene

Det ble aldri noen velspilt kamp i kveld, men håndball på dette nivået består av en stor del ”kampsport”.  Begge lag forsvarte seg på beste måte. Larvik tok føringen innledningsvis ,i det som skulle vise seg å bli en målfattig omgang. Buducnost snek seg foran til pause med ledelse 9-8. I andre omgang lå Larvik 1- og 2 mål bak  lenge, men mot slutten viste jentene hva som bor i dem når kamper skal avgjøres.  Før kampen var Larvik det siste laget som har vunnet i Moraca, 18. April 2011- det er de fortsatt.

-Må bruke dette helt rått

Cecilie Leganger leverte nok en gang en strålende kamp, og hun oppsummerte kampen slik.

-Det var en slitekamp med fighting og sliting, mellom to gode forsvarslag. Det er noe så utrolig deilig å vinne slike kamper på bortebane, selv om det ikke nødvendigvis var noe skjønnspill. Det er ofte de lagene som har skjønt at Hovedrunden er en krig og en kamp som går langt i turneringen.

-Vi må bruke dette helt rått frem mot en veldig vanskelig kamp mot Györ på lørdag. Der får vi bruk for den samme resepten, avslutter Cecilie.

Fire poeng på de to første kampene i Hovedrunden må rett og slett kalles en drømmeåpning. La oss håpe på et like godt resultat førstkommende lørdag når Györ står på motsatt banehalvdel.