Arena Larvik er utsolgt! – Larvik

Arena Larvik er utsolgt!

Trykket på billettsalget har vært formidabelt de siste dagene, så stort har det vært at klubben måtte stenge salget kl.1215 fredag ettermiddag.

Samtlige seter og ståplasser er revet bort, denne kampen kommer til å få den rammen som den fortjener. Informasjonssjef i Larvik HK Tor Odvar Moen har ikke opplevd maken.

-Vi er kanonfornøyde. Dette løfter arrangementet til nye høyder og jeg vet at spillerne elsker å spille under slike rammer. Jeg tror muligens at vi måtte stenge dørene i Bergslihallen for mange år siden, ellers har vi ikke vært i nærheten av dette.

-Vi torde rette og slett ikke å selge flere ståplasser enn det vi har gjort. Vi har PW Cup i byen, og der vil samtlige lag få ståplassbilletter. Det kan fort bli 1000 deltagere eller fler som kommer på kampen, avslutter Tor Odvar.