Jippi Lekelands nye daglig leder på plass – Larvik

Jippi Lekelands nye daglig leder på plass

Larvik Håndballklubbs storsatsing Jippi Lekeland har fått sin egen «lekesjef». Fredag 15. februar startet Nicole Fongen opp arbeidet med å skape Norges beste lekeland. Jippi Lekeland åpner sine dører for publikum fredag 22. mars.

Nicole Fongen kommer fra Tyskland, men sommeren 2011 flyttet hun til Hem i Tjølling. Der bor hun sammen med sin norske ektemann og to barn, som begge er aktive i håndballgruppen til Tjølling.

Før hun tok jobben som daglig leder i Jippi Lekeland jobbet hun som prosjektleder i Color Line. I Tyskland jobbet hun i 10 år med Up With People hvor hun jobbet med de frivillige i prosjektet samt dets sponsoravtaler i hjemlandet.
Hun har også drevet 2 år som selvstendig næringsdrivende med sitt eget coachingbyrå.

Nå starter hun opp jobben med å utvikle Jippi Lekeland til noe stort innenfor bransjen, noe hun virkelig ser frem til.

-Jeg har blitt utvalgt til å drive det som skal bli landets flotteste lekeland for «barn i alle aldre». Dette er nytt for meg, men jeg har tilbragt utallige timer i diverse lekeland i Tyskland, og jeg har gjort meg mange tanker om hvordan vi skal gjøre dette til noe helt suverent. Akkurat nå handler det meste om å få alt på plass i byggeprosessen. Utviklingen av Jippi stopper ikke opp ved åpningen. Allerede i sommer vil vi blant legge til et såkalt «Laserworld» og etter det vil vi få på plass noen store golfsimulatorer hvor man i tillegg kan utøve en masse andre aktiviteter. Dette blir storveis.

-Jeg merker en veldig positiv stemning i byen for dette. Det er veldig mange som ser frem til åpningen.

Dersom du ikke har lagt planer for påsken har vi løsningen. Ta med barna til Jippi Lekeland.