Buducnost på tavlen – Larvik

Buducnost på tavlen

Helgens andre kamp i Larviks pulje ble spilt i kveld og der dro Buducnost i land seieren etter en jevn og tett kamp mot Randers.

Helgens resultater forteller oss at Györ har tatt et langt steg mot semifinalene. Laget har vunnet 3 av 3 kamper, hvorav to på bortebane. Bak Györ har Larvik grep om andreplassen, nå med Buducnost 2 poeng bak. For Randers sin del ser det ut til at det kan bli vanskelig med tanke på avansement med null poeng etter de tre første kampene.

Lørdag 2. mars møtes de samme lagene igjen. Da med Randers og Györ som vertskap.

I pulje to var det også lagene med full pott etter to kamper, FTC og Krim, og lagene uten poeng Oltchim og Zvezda som gjorde opp seg i mellom. I toppkampen vant FTC 30-26 og med det tok også de et langt skritt mot en semifinaleplass.

Oltchim som har skuffet stort i de to første kampene spilte seg inn igjen ved å slå Zvezda 29-25 lørdag ettermiddag. Også her møtes lagene igjen i neste runde.