Luftig 1. omgang i Arena – Larvik

Luftig 1. omgang i Arena

Larvik hadde som ventet ingen problemer med å kjøre over ettermiddagens motstander Gjøvik. Etter en underholdende 1. omgang ledet hjemmelaget 25-8 og tre av de 25 scoringene var av den spektakulære sorten.

Tre flyvere på ni minutter.

Allerede etter 3 minutter kom ettermiddagens første flyver. Den avsluttet Anja Edin med et herlig backhandskudd bak Gjøviks målvakt. Noen få minutter etter vendte Linn J. Sulland en pasning inn i Gjøviks 6-meter, den plukket Linn-Kristin Riegelhuth Koren elegant opp inne i feltet, etterfulgt av en strålende avslutning.
Ettermiddagens tredje flyver tok Gro Hammerseng seg av også den endte med en fin scoring.
Larviks første omgang var i det hele tatt meget god. Konsentrert forsvarsspill ble fulgt opp av fantasirikt kontrings- og angrepsspill. Andre omgang var ikke like god, men Heidi Strømsvåg ,som overtok målvaktsplassen fra  en god Lene Rantala, fikk god hjelp av gjengen foran seg, dermed ble det kun åtte baklengsmål i andre omgang også.

Anja Edin spilte en god kamp og ble fortjent kåret til banens beste. Linn Jørum Sulland var Larviks mest effektive spiller med sine 12 mål.