Håndball og moro for sponsorbarn – Larvik

Håndball og moro for sponsorbarn

Søndag 24/2 inviterte Larvik Håndballklubb alle sponsorer med barn, til håndballskole i Arena Larvik. Over 130 håndballglade unger i alderen fra 1 – 15 år, møtte ivrige opp på vinterferiens siste dag. Med Larvik Håndballklubbs jenter som trenere og veiledere, ble det en spennende og lærerik dag for små og store.

“Sponsorene er våre desidert viktigste samarbeidspartnere, og da skulle det bare mangle at vi bidro litt tilbake”, sier eventsjef, Frode Eie Larsen hos Larvik håndballklubb. Han roser også jentene som stiller velvillige opp, og damegruppa som sto for bevertning denne søndagen.

“I tillegg vil jeg gi honnør til alle barna som møtte opp på håndballskolen”, fortsetter han entusiastisk. “Det er fantastisk at vi klarer å engasjere såpass mange, og det til og med i vinterferien. Det er barna selv, som er den viktigste årsaken til at dette blir en helt spesiell dag”.

I tillegg til håndballfaglig gjennomgang med Larvik-jentene, ble det også tid til lek og moro i noen av klubbens mange hoppeslott. Klokken 15 ble arrangementet avsluttet, og fornøyde barn forlot Arena Larvik – slitne, men fulle av inntrykk og velfylte autografblokker.

Vi tok en prat med tre venninner  som har kjent hverandre lenge og som storkoste seg i Arena Larvik.

[jwplayer mediaid=»4100″]