Larvik knakk LHK – Larvik

Larvik knakk LHK

Larvik innledet kampuken i Trønderhallen med å slå hjemmelaget 29-15 etter 17-7 til pause. Lørdag venter en langt tøffere bortekamp i Ungarn mot Györ.

 

Rekkeskifte

Larvik valgte å kjøre med to «hockeyrekker» i kveld, og det med positivt utfall. Det var kun Karoline Dyhre Breivang og Linn Jørum Sulland, som ble igjen på banen av de som spilte første omgang. De byttet forvar/angrep i andre omgang. Lene Rantala stod hele kampen i målet og kom veldig godt ut av det.

Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad sa seg fornøyd med det han så av jentene sine i kveld.

– Det er grunn til å være fornøyd med hele kampen. Vi leder med ti mål til pause og gjør et rekkeskifte til andre omgang. De som spilte da slapp inn noen mål for mye i starten av  omgangen, men de tok seg meget godt inn, og tillot ikke Levanger å score mer enn to mål de siste 18 minuttene av kampen.  Det passet oss meget godt med en kamp hvor vi fikk luftet hele gjengen, med tanke på det tøffe oppgjøret vi har foran oss på lørdag. Vi trenger mange friske ben til den kampen, avslutter Ole Gustav.

Linn Jørum Sulland ble toppscorer og en jury kåret henne også til Larviks beste spiller.