Randers siden sist – Larvik

Randers siden sist

Det har gått cirka halvannen måned siden Larvik slo Randers 25-19 i Arena Larvik. Siden lagene møttes sist har den regjerende danske mesteren spilt fire seriekamper, hvor tre er vunnet og en er tapt. I Champions League tok danskene sitt første poeng mot Buducnost sist helg.

Syltynt håp om avansement
Randers måtte vente til den fjerde kampen i Hovedrunden før de kunne innkassere et poeng. Lørdag ble det 20-20 i hjemmekampen mot Buducnost. At det kun ble ett poeng gjør at Randers nå kun har et bittelite håp om avansement til semifinalene i april. Med to kamper igjen å spille kan danskene maks komme opp på fem poeng. For å avansere med den poengsummen vil de være avhengige av å slå Larvik med 7 mål eller flere på lørdag, samt at Buducnost taper for Györ og spiller uavgjort i Larvik i den siste kampen. Györ er allerede gruppevinnere.

Sterkere tropp nå
Siden kampen i januar har de fått tilbake to av sine beste spillere etter skadeopphold, Macarena Aguillar og Berit Kristensen. Med de to tilbake i troppen vil Larvik møte et langt sterkere lag enn det som var på besøk i Arena Larvik.

I den danske ligaen har man blant annet slått Viborg siden sist. Med to seriekamper igjen ser det ut til at Randers ender på fjerde plass bak seriemester FC Midtjylland, med Team Tvis Holsetbro og Viborg foran seg. Det betyr ikke at Randers er ute av kampen om den gjeveste tittelen.
I Danmark fordeles de edleste metallene via sluttspillet.

Det er rundt disse tider det lønner seg å prikke toppformen i Danmark!

Solid innsats i Hovedrunden
Randers er med i Hovedrunden for første gang i klubbens historie. Så langt har de bydd de andre lagene på god motstand. De har som Larvik tapt for Györ på hjemmebane- 18-25 mot Larviks 18-24.
I tillegg har de spilt to jevne kamper mot Buducnost. I Montenegro var de det førende laget i nesten 50 minutter, før de kom bakpå med 4 mål. En sluttspurt sendte dem opp på uavgjort med kort tid igjen, men i sluttminuttene var hjemmelaget sterkest og vant 24-22. Sist helg ble det som nevnt 20-20 i returoppgjøret.

Larvik står definitivt over for en tøff oppgave når lagene møtes i Randers på lørdag.  Med seier der vil man ta et langt skritt mot en semifinale. Den kan faktisk bli et faktum dersom Györ samtidig vinner over Buducnost i Montenegro på søndag.
Vi går en spennende helg i møte, men først skal Oppsal til pers i Arena Larvik på onsdag!

Larvik-Oppsal, Postenligaen, onsdag 6. mars kl. 1900 i Arena Larvik.