Pressemelding: Karoline Dyhre Breivang forlenger med Larvik – Larvik

Pressemelding: Karoline Dyhre Breivang forlenger med Larvik

Karoline Dyhre Breivang forlenger kontrakten med Larvik HK med to sesonger. Den nye kontrakten gjelder til ut sesongen 2014/2015.

Karoline kom til Larvik fra Stabæk våren 2005 og er nå inne i sin åttende sesong i klubben. Karoline har kun stått over fem kamper i sin tid i Larvik, en kamp pga. en lårhøne i 2007 og fire kamper pga. sykdom i mars 2009.

Sportssjef og hovedtrener Ole Gustav er meget fornøyd med at han får med Karo videre.

-Karoline har vært og er en viktig brikke i laget vårt. Bank i bordet, etter at hun kom til klubben har hun holdt seg frisk, og alltid vært tilgjengelig for laget, med svært få unntak. Det har vært utrolig viktig for oss. Hun er en solid lagspiller som tar alle roller hun blir tildelt på strak arm, ikke minst på utsiden av banen hvor hun i tillegg til å være en sosial person også er utrolig flink til å stille opp for klubben i alle mulige sammenhenger. Det være seg sponsoraktiviteter eller klubbesøk, avslutter Ole Gustav.

Karoline kommer med følgende uttalelse om sin nye kontrakt.

-Jeg synes fortsatt at håndball er veldig gøy. Jeg har hatt åtte flotte år i klubben og finner absolutt ingen grunn til å forlate klubben eller byen Larvik nå. Jeg trives veldig godt og kjører full satsing videre. I det ligger det også at jeg vil være disponibel for landslaget dersom ledelsen finner meg god nok, og kroppen fortsatt tillater det, avslutter Karo.

Fakta Karoline Dyhre Breivang
Født: 10.05.1980
Tidl.klubber: Stabæk, Øvrevoll Hosle
Kamper/ mål for Larvik: 343/737
Kamper/ mål for Norge: 268/438
Meritter klubb: 1 Champions League tittel, 1 Cupvinnercup tittel, 7 seriegull, 7 NM-gull og 7 sluttspillsgull.
Meritter landslag: 2 OL-gull, 1 VM-gull og 4 EM-gull.
Personlig: Kåret til Årets Lagspiller for 2011 under Idrettsgallaen på Hamar januar 2012.