Klare for semifinale! – Larvik

Klare for semifinale!

Larvik gjorde jobben sin i går da Randers ble beseiret 31-26 i Danmark. I kveld ga puljevinner Györ Larvik en håndsrekning, og slo Buducnost 22-21 i en høydramatisk kamp i Moraca. Det sender Larvik til semifinalene i april.

Buducnost måtte ha minimum ett poeng i kveld for at deres håp fortsatt skulle være levende. Det gikk ikke for selv om Györ sikret puljeseieren mot Larvik forrige helg ville de ikke gi bort noe gratis i Moraca i kveld.

Kampen ble dramatisk og tett med Györ som det førende laget i første omgang. Det ble ulidelig spennende i den siste delen av kampen. Györ kjempet seg tilbake fra å ligge under 17-19 til seier 22-21.  Det siste minuttet stod de i mot Buducnost i undertall. Hvem som laget seiersmålet? Heidi Løke!

Vi sier rett og slett bare; takk for det, Györ og Heidi!

Det betyr at Larvik er klar for sin fjerde semifinale på rad i den fornemste turneringen for klubblag.

Hvilket lag som blir motstander er ennå ikke klart. I pulje 2 kjemper Krim, Valcea og FTC om de to første plassene. Det som er sikkert er at Larvik møter vinneren av den puljen i to semifinalekamper som spilles helgene 6./ 7. april og 13. / 14. april. Larvik starter med hjemmekamp den første helgen.

Før den tid skal Larvik avslutte Hovedrunden med stil når Buducnost kommer på besøk til Arena Larvik lørdag 16. mars. Kampstart kl.1745.