Seriemestere for 15. gang! – Larvik

Seriemestere for 15. gang!

Larvik slo Storhamar med 30-21 i Prestrudhallen i kveld og sikret seg med det sitt 15. seriemesterskap siden sesongen 1993/94- det 9. på rad. Med det passerte Larvik Vestar i antall titler på rad. De klarte 8 i sin tid på toppen.

Denne sesongen har Larvik også tatt sin 10. ”The Double” med seier i både serie og cup- den 5. på rad.

Det kommer nok ikke som noen stor overraskelse for mange at Larvik skulle bli seriemester denne sesongen, og med tre serierunder igjen å spille og 6 poengs ledelse skulle det mye til for at dette skulle gå galt.

Det er alltid en stor tilfredstillelse når en tittel blir sikret- den 15. smaker veldig godt den også! Bare spør Tonje Larsen-hun har vært med på alle sammen! Hun tok for øvrig sin 42. tittel i den røde og hvite drakten.

Seriemesterskapet som ble bokført i kveld er det 15. på de siste 20 sesongene. Det er kun Bækkelaget (94/95 og 98/99), Byåsen (95/96 og 97/98) og Nordstrand (03/04) som også har fått kjenne på denne deilige følelsen i løpet av de siste 20 sesongen.

Dette sikrer også Larvik direkte inngang i gruppespillet i Champions League til høsten.

Vi gratulerer laget med støtteapparat, våre sponsorer som er med på å gjøre dette mulig, våre frivillige som legger ned mange timer for klubben og vårt trofaste hjemmepublikum og alle tilhengere vi møter på vår vei rundt i de andre hallene i Postenligaen.

Larvik-Buducnost, lørdag 16. mars kl.1745 i Arena Larvik.