Til Hamar på gulljakt – Larvik

Til Hamar på gulljakt

Larvik Håndballklubb har noen "matchballer" igjen, men i kveld kan det 15. seriegullet siden sesongen 1993/94 innkasseres. Med seier over Storhamar er det i boks.

Tøff bortekamp

Det er dog ingen enkel bortekamp Larvik skal spille i kveld. Storhamar har ved flere anledninger spilt gode kamper mot Larvik. Denne sesongen har lagene spilt mot hverandre to ganger tidligere. I cupen holdt Storhamar godt følge med Larvik etter at de hadde en dårlig start på kampen. Larvik vant til slutt den kampen med 5 mål.

I  Arena Larvik i januar var det ikke jevnt. Storhamar kom til Larvik med redusert tropp og fikk skikkelig juling 41-18.
De tallene får vi nok ikke se i kveld.

Edin mot bestenotering i Postenligaen

Anja Edin er fire seriemål fra å gjøre sin beste sesong i antall scoringer i eliteserien. Hadde 110 på det meste i Storhamar, 107 for Larvik hittil. Dette er tredje sesong hun passerer 100 mål i serien i løpet av en sesong. Hun spiller sin 12. sesong i eliteserien. Totalt nærmer hun seg 1000 mål i eliteserien. Står med 984 mål foran denne kampen. (Spilt 260 kamper i eliteserien før denne kampen).

Breistøl kan avslutte med 200

Sara Breistøl legger som kjent opp etter denne sesongen. Dersom hun spiller de tre siste seriekampene for Larvik vil hun stå med 200 kamper blank i eliteseriesammenheng når hun gir seg.

Storhamar-Larvik, Prestrudhallen kl.1800. TV2 Sumo.