“Sirius” støtter Krafttak mot kreft – Larvik

“Sirius” støtter Krafttak mot kreft

Lørdag 16. mars kommer artisten “Sirius” til Arena Larvik. Han vil underholde i pausen på kampen mellom Larvik og Buducnost, og fortelle hvorfor han støtter Kreftforeningen.

Det er ikke bare på håndballbanen det kjempes kamper. For noen handler kampene om noe helt annet enn å vinne medaljer, det handler om retten til å leve. Retten til et liv. Lørdag 16. mars får vi besøk av Kreftforeningen i Arena Larvik. De har sin årlige kampanje “Krafttak mot kreft”, og vil være til stede i hallen med informasjon, underholdning fra “Sirius” og med bøssebærere.

Bli fadder
En annen prosjektgruppe som også gjester Arena på lørdag, er “Gatefolket”. De har som mål å gjøre gatebarna i Etiopias hovedstad, Addis Abeba, til skolebarn. Prosjektgruppen er sammen med Kreftforeningen i hallen på lørdag 16. mars, og vil informere og verve faddere.

Vi i Larvik Håndballklubb oppfordrer til å støtte opp om disse gode sakene.

Larvik-Buducnost, lørdag 16. mars kl.1745 i Arena Larvik.