Buducnost vil gi alt mot Larvik – Larvik

Buducnost vil gi alt mot Larvik

Buducnosts sjanse til å nå semifinalene glapp forrige helg med tapet for Györ iegen hall. I et intervju med et montenegrinsk nyhetsbyrå forteller trener Dragan Adzic at laget gjerne vil avslutte med seier i Larvik.

Adzic er lei for at han ikke har mulighet til å spille kampen med sin aller sterkeste tropp. Dagen før kamp er  det tvilsomt om kantspillerne Mehmedovic, Miljanic og forsvarsspiller Lazovic kan delta.

-Kampen i Larvik betyr mye for oss selv om vi ikke kom til semifinalene, forteller Adzic. Vi møter et særdeles godt lag som er i sin fjerde semifinale på rad, og som vant turneringen for to år siden. Det å få spille kamper mot lag på det nivået betyr mye for vår videre utvikling som lag. Vi kommer til å gi alt for å vinne, selv om noen frafall vil gjøre det noe vanskeligere for oss.

-Vi har en bestemt måte å spille på mot Larvik. Den er kraftkrevende og jeg er selvfølgelig veldig spent på om vi står distansen ut med en noe tynnere tropp en vanlig. Men vi er fast bestemte på å gi Larvik en skikkelig kamp på veien videre mot semifinalene, avslutter Adzic.

 

Larvik-Buducnost, lørdag 16.mars kl.1745 i Arena Larvik.