Larvik avsluttet Hovedrunden med stil – Larvik

Larvik avsluttet Hovedrunden med stil

Larvik knuste Buducnost 28-16 i den siste kampen i Hovedrunden i Arena Larvik kveld. Først og fremst via et fantastisk målvakts- og forsvarsspill.

Cecilie Leganger stod en fantastisk kamp mellom stengene og slapp ikke inn et eneste mål før det var spilt 17.02 a første omgang. Det målet var en redusering til 10-1! Cecilie endte på en redningsprosent på nærmere 56. Det er rett og slett verdensklasse.

Den gode defensive jobbingen ga Larvik mange gode muligheter til kontringer, og de ble tatt godt vare på. Av de 13 målene Larvik  laget til pause kom hele 7 via kontringsspillet.
Buducnost måtte nøye seg med 5 mål i første omgang.

I andre omgang fikk Larvik litt bedre flyt i det etablerte angrepet, noe som resulterte i flere godbiter for hjemmepublikummet. Blant annet fant hele fire flyvere veien inn i målet.

Gro Hammerseng spilte en meget god kamp for Larvik og ble lagets toppscorer med 8 mål. Karoline Dyhre Breivang viste også gode offensive takter i dag. Hun overtok taktpinnen fremover i andre omgang. Hun styrte angrepsspillet på en god måte og scoret 5 mål selv.

Nå gjenstår det å se hvilket lag som blir Larviks semifinalemotstander. Det som er klart er at det blir enten Krim eller Oltchim Valcea. FTC klarte ikke å vinne i Russland og er dermed ute av den kampen.