Wibe til Paris – Larvik

Wibe til Paris

Pernille Wibe har bestemt seg for å fortsette håndballkarrieren i franske Issy Paris. Der skal hun spille sammen med sin tidligere lagvenninne i Bækkelaget, Charlotte Mordahl, som allerede spiller for klubben og Stabæks Stine Bredal Oftedal, som også får Paris som ny adresse.

Issy Paris ligger for tiden på en 6.plass i den franske ligaen 15 poeng bak ledende Metz. I høst deltok laget i wild card turneringen i Champions League, hvor en plass i gruppespillet var i spill. Der nådde de ikke helt opp og russiske Zvezda tok den plassen. Det sendte Issy inn i Cupvinnercupen og der har de nå spilt seg frem til en semifinale mot russiske Rostov-Don etter blant annet å ha slått ut Stabæk på sin vei.
Lagets største stjerne heter Mariama Signaté , hun er bakspiller og er fast inventar på det franske landslaget.

Pernille selv ser frem til å starte opp sitt nye håndball-liv i verdensmetropolen Paris når ny sesong starter opp.

– Issy har et meget spennende lag på gang og klubben har også internasjonale ambisjoner. Det er viktig for meg. Jeg har undertegnet en kontrakt som er på 1+1 år.  Jeg har fulgt med klubben via Charlotte de tre siste sesongene, og jeg var i kontakt med dem før jeg valgte Larvik.

-Jeg kommer til å savne Larvik. Jeg har hatt en veldig fin tid her med bare gode minner, avslutter Pernille.

Pernille starter opp i sin nye klubb 1. juli.