Jippi – for en åpningsdag! – Larvik

Jippi – for en åpningsdag!

I minuttene før Larviks nye lekeplass Jippi Lekeland åpnet været man litt spenning blant de involverte i nyskapningen. Hvor mange kommer? Svaret på det var mange.

Presis klokken 12, med TV2 til stede, klippet Larviks ordfører Rune Høiseth og Vestfolds fylkesordfører Per Eivind-Johansen snoren som markerte at Jippi Lekeland nå er offisielt åpnet. Bak dem stod en horde som ville inn å ta herligheten i nærmere øyesyn.

En time senere var det 3-400 små og store på plass i Jippi, og man kunne fornemme et deilig sus fra fornøyde unge og voksne i timene etter.

Begge ordførerne understreket hvilket utrolig flott tilskudd dette er til aktivitetstilbudet i by og region. De to ble utfordret til en match på basketspillet som Nora Mørk satte Jippirekord på i går med 136 poeng. Vi skal ikke avsløre resultatene til Rune og Per-Eivind, de var et stykke unna Nora, men vi kan fortelle at det var Larviks ordfører som kom best ut av duellen.

Det medførte at alle tilstedeværende fikk hvert sitt sesongkort til Larviks kamper i Arena Larvik for sesongen 2013/2014.

Jippi Lekeland holder åpent gjennom hele påsken fra kl. 11-20.

For mer informasjon besøk www.jippilekeland.no