Nytt «Kontra» ute – Larvik

Nytt «Kontra» ute

Larvik HK er klare med den 10. utgaven av gratismagasinet «Kontra». Den kommer i et opplag på omlag 23.000 hvorav ca. 20.000 sendes ut til husstander i Larvik. Resten av opplaget distribueres i Sandefjord.

Vi har to hovedoppslag denne gangen. Et om vår fantastiske nysatsing Jippi Lekeland og et om stortalentet Kristine Breistøl.

Sara Breistøl har sitt faste hjørne, hvor hun med et skråblikk, beskriver tilværelsen som håndballspiller. Sara har bestemt seg for å legge opp etter sesongen, det bærer spalten preg av denne gangen. Både underholdende og vemodig. Vi har også tatt en prat med to av juniorene våre, Sofie Heide Lund og Vilde Johansen. Begge har høye ambisjoner på håndballbanen, og når neste sesong starter opp er de to Larvik-jentene på plass i elitestallen i Larvik Håndballklubb. Les også et intervju med Thea Mørk.

Ansvarlig redaktør Tor Odvar Moen er meget fornøyd med det endelige resultatet.

– Vi har nok en gang skapt et magasin vi er stolte av å presentere  og jeg vil gjerne takke skribent og fotograf Svein André Svendsen for gjennomføringen. Jeg må også rette en takk til vår utmerkede samarbeidspartner BK Grafisk. De har sørget for at dette har blitt en delikat liten trykksak. Stor takk rettes også til annonsørene som stiller opp og gjør dette mulig, forteller Tor Odvar.

«Kontra» vil også bli gjort tilgjengelig på våre nettsider, slik at alle de som følger klubben utenfor Larvik også skal få tilgang til denne utgaven.

God påske!

LINK TIL KONTRA 10