Krim med skadetrøbbel – Larvik

Krim med skadetrøbbel

Krim startet Champions League med en noe skadeskutt tropp, men slet seg til en plass i hovedrunden. Der så alt plutselig mye bedre ut- rett før semifinalen står det ikke like bra til i følge lagets trener Tone Tiselj, som også dytter favorittstempelet over på Larvik før lørdagens kamp.

I et intervju med ehfcl.com forteller Tiselj at de nok en gang har skadeproblemer. Linnea Torstensons brukne finger er ikke leget ennå. I tillegg har ikke Andrea Penezic (ankel), Maryna Vergelyuk-Strile(kne) og Susann Müller(kne) vært i stand til å trene den siste uken.

-Vi har satt hele vårt medisinske apparat på saken, pluss et par til, forteller Tiselj. Vi vet nok ikke hvordan vi blir seende ut før på selve kampdagen.

-For meg er Larvik klare favoritter før kampen på lørdag. De har et veldig erfarent lag med medaljevinnere fra alle mulige mesterskap. Vi kjenner stilen deres godt, men spørsmålet er om vi er gode nok til å få stopp på dem.

Playmaker Nina Wörz mener å kjenne Larviks styrker og svakheter.

-De er imponerende i omstillingene fra forsvar til angrep, men de har noen svake punkter den andre veien, når de stiller om fra angrep til forsvar. Det må vi utnytte på beste måte.

Krim og Larvik har møtt hverandre i 12 kamper tidligere. Larvik har slått Krim i de fire siste kampene og syv totalt. Sist ble det 31-19 i Larvik og 22-19 i Ljubljana. Det betyr ikke så mye for Tiselj.

-Det er historie. Vi har et nesten nytt lag siden den gang. Vi føler ikke noe press. Alt jeg har bedt om er at jentene gir alt og følger den taktiske planen.

Les også: «Nye» Krim 

Semifinale Champions League

Larvik-Krim Ljubljana, lørdag 6. april kl. 1515 i Arena Larvik